Seavus

Seavus

Seavus är ett mjukvaruutvecklings- och konsultföretag som har en lång meritlista när det gäller att tillhandahålla framgångsrika företagstäckande affärslösningar. Företaget har över 900 anställda över hela världen och erbjuder en mängd olika produkter och tjänster och täcker framgångsrikt den europeiska och amerikanska marknaden från flera kontor runt om i världen.

Vår växande portfölj omfattar BSS/OSS, CRM, CEM, Business Intelligence-lösningar, ALM, embedded programmering, företag-och konsumentprodukter, mobil- och spellösningar och managed services, men även anpassad utveckling, konsulting och extra resurser. Vi har över 3 500 kunder, däribland många världsledande telekom- och mobiltelefontillverkare, organisationer i bank- och finansbranschen och myndigheter men även företag inom hemelektronik, teknik, utbildning och hälsa.

Seavus erbjuder även produkter som handlar om Artificiell intelligens och Digital Transformation. Bland dem återfinns: Smart AI Chatbot, Smart Wallet, Data Analytics, Social Media och Prediktiv Analys samt Crystal Qube Solution.

I Sverige har Seavus kontor i Malmö och Stockholm. Läs mer om Seavus på:

www.seavus.se